Zeeland wordt wakker: hoger beroep, borden en danskoppel

Zeeland wordt wakker: hoger beroep, borden en danskoppel
Zeeland wordt wakker: hoger beroep, borden en danskoppel © OZ
© OZ

Schietpartij

OOST-SOUBURG - Het Openbaar Ministerie bij het Gerechtshof in Den Bosch heeft in hoger beroep een gevangenisstraf van vijftien jaar geëist tegen een nu 37-jarige man uit Terneuzen. Advocaat Mark Dunsbergen van de verdachte had om vrijspraak gevraagd. Daar had hij meerdere argumenten voor. 
BUL Hoger beroep moord Larixstraat
© OZ

Borden

Spandoeken en borden tegen de komst van een asielzoekerscentrum in Breskens zijn vannacht weggehaald en omgegooid. Dat staat te lezen op de Facebookpagina NEE TEGEN AZC. Volgens initiatiefnemer van de Facebookpagina Kevin de Nooijer stonden de borden met toestemming, op particulier terrein.
© OZ

Danskoppel

Het Zeeuwse danskoppel Ciccio Pecoraro en Jasmijn van Jole Nederlands kampioen stijldansen geworden. Het eerste de derde keer op rij dat het duo de titel wint.
Lees verder: Zeeuws danskoppel voor de derde keer Nederlands kampioen
© OZ
Studio 11
De 21-jarige Demi Matenahoru uit Middelburg heeft een contract getekend bij Studio 100. Dat is het TV-productiebedrijf uit België dat bekend is van K3, Kabouter Plop en Mega Mindy. Demi gaat spelen in een film over tienermuzikanten.
Weer
De zon schijnt af en toe, maar er zijn ook wolkenvelden. Het blijft vandaag droog. Er staat een matige noordwestenwind en het wordt ongeveer 14 graden.