TOP wint ook tweede duel

De korfballers van TOP uit Arnemuiden hebben de tweede overwinning van het seizoen geboekt. Uit bij Tweemaal Zes werd er met 21-25 gewonnen. Door de overwinning staat de club uit Arnemuiden nu op de vierde plek.

TOP Arnemuiden degradeert naar de hoofdklasse (foto: Omroep Zeeland)TOP Arnemuiden degradeert naar de hoofdklasse (foto: Omroep Zeeland)

In de eerste helft liep TOP even uit op de tegenstander uit Maartensdijk. Maar Tweemaal Zes kwam toch nog terug naar een 9-12 ruststand. Ook na rust bleven TOP en Tweemaal Zes dicht bij elkaar.

Twintig minuten voor tijd nam TOP definitief afstand van Tweemaal Zes door doelpunten van onder andere Jeanine Marijs en Petra van Belzen en liep uit naar een 18-25 tussenstand. In de slotfase kwam Tweemaal Zes nog tot op vier doelpunten maar dat mocht niet meer baten.

Vierde plek

Door de overwinning staat TOP nu in de hoofdklasse op de vierde plek met twee overwinningen en een nederlaag. Volgende week speelt de formatie van Arco Goedkoop thuis tegen DOS uit Westbroek.

Meer over dit onderwerp:
Korfbal TOP Arnemuiden Maartensdijk
Deel dit artikel:

Reageren