Geen 'special price' op Vlissings Badstrand

Geen 'special price' op Vlissings Badstrand
Geen 'special price' op Vlissings Badstrand © Omroep Zeeland
Badstrand Vlissingen
Badstrand Vlissingen © Ria Brasser
VLISSINGEN - Foto: Ria Brasser

Alcoholvrij

De gemeente wil de uitbater van het badcaisson onder de Boulevard als proef de kans geven om de badgasten te voorzien van hapjes en alcoholvrije drankjes. Op 1 juni moet strandventen beginnen. Aan het eind van het seizoen wordt bekeken of de proef een vervolg krijgt. 
Badcaisson
Twee horeca-echtparen gaan samen de verwaarloosde ruimtes in het badcaisson opknappen en verbouwen tot een luxe strandclub. Vanuit die club gaan medewerkers over het strand lopen met eten en drinken.
© OZ
'Special price'
Volgens wethouder Sem Stroosnijder hoeven badgasten niet bang te zijn dat ze worden lastiggevallen door allerlei verkopers, die lopen te leuren met tassen en zonnebrillen. De beruchte uitspraak: "Special price for you", zal dus niet klinken op het Badstrand. "Er is een vergunning afgegeven aan één ondernemer, die ook aan strikte voorwaarden gebonden is, Zo mag er geen alcohol worden verkocht op het strand zelf door de uitventers."
Veere
Vlissingen is niet de eerste Zeeuwse gemeente die het uitventen op het strand toestaat. Ook in de gemeente Veere is verkoop op het strand toegestaan.