Zeeland wordt wakker: overvallen, bidboekje en EK

Zeeland wordt wakker: overvallen, bidboekje en EK
Zeeland wordt wakker: overvallen, bidboekje en EK © OZ
© OZ

Overval Middelburg

OOST-SOUBURG - De Kruidvat aan de Lange Geere in Middelburg is maandagavond overvallen door twee mannen. Het is nog niet bekend wat de mannen buit hebben gemaakt. Na de overval gingen de mannen er richting de Schroebrug vandoor. De politie heeft het duo, ondanks een zoekactie in de omgeving van de winkel, nog niet kunnen aanhouden.
Lees verder: Kruidvat Middelburg overvallen door twee mannen

Overval Goes
Ook in Goes werd maandagavond een overval gepleegd. Volgens Burgernet werd pizzaketen Domino's tegen sluitingstijd overvallen. De dader is nog voortvluchtig.

Bidboek Middelburg
Bidboek Middelburg © oz

Bidboekje

Een bidboekje moet de Middelburgse binnenstad redden. In het boekje getiteld 'De Stad Middelburg, ondernemend en innemend' staat alle informatie voor ondernemers die zich willen vestigen in de stad. Bedoeling is dat het zo makkelijker wordt voor de ondernemers om de stap te wagen. Degene die Middelburg daarbij helpt is de nieuw benoemde aquisiteur van de stad Carel Verhage.
BUL Presentatie bidboek
Rick van Drongelen
Rick van Drongelen © oz

Niet naar EK

Voetballer Rick van Drongelen kan van zijn vakantie gaan genieten. De verdediger uit Axel mag van zijn club Sparta Rotterdam in juli niet mee naar het EK voor spelers tot 19 jaar in Duitsland. Van Drongelen vindt het jammer, maar snapt het besluit van zijn club wel. 
BUL Van Drongelen EK