Vlissingen met prachtgoal Abdenbi naar finale nacompetitie (video)

Vlissingen met prachtgoal Abdenbi naar finale nacompetitie (video)
Vlissingen met prachtgoal Abdenbi naar finale nacompetitie (video) © Paul ten Hacken
Samenvatting-VC-Vlissingen-HVCH-ZNO160602NU

Maatje te groot

VLISSINGEN - Vlissingen was in de twee duels tegen HVCH duidelijk een maatje te groot voor de Brabantse ploeg. Khalid El Hattach zorgde vlak voor de rust voor het openingsdoelpunt. In de eerste helft gebeurde verder weinig. Een inzet van Josimar Pattinama werd afgekeurd wegens buitenspel. HVCH was twee keer gevaarlijk via Lars van Lee, maar twee keer redde keeper Joan van Belzen.

Stiftgoal

Kort na rust maakte Abdoe Abdenbi met een prachtige stiftgoal de tweede treffer voor Vlissingen. Het was het hoogtepunt van de avond. Ook de treffer van Geraldi Geerman mocht er zijn. Na een individuele actie maakte de invaller de 3-0. HVCH deed direct daarna iets terug door de 3-1 te scoren door een slippertje achterin bij Vlissingen.
Stiftgoal-Abdenbi-ZNO160602RU

Goede reeks

Vlissingen is aan een goede reeks bezig. De ploeg van trainer Ruud Pennings (foto) heeft de laatste vijf duels gewonnen, waarvan vier in de nacompetitie.

VIDEO Trainer Ruud Pennings ziet dat zijn ploeg weer zelfvertrouwen heeft

Interview-Ruud-Pennings-ZNO160602RE
Finale
In de finale van de nacompetitie treft Vlissingen nu hoofdklasser EDO uit Haarlem. Het eerste duel is komende zondag in Noord-Holland. De return is op zondag 12 juni in Vlissingen. De winnaar van de tweekamp speelt volgend seizoen in de hoofdklasse. 

EDO

EDO speelde donderdag met 1-1 gelijk tegen eersteklasser Purmersteijn uit Purmerend. De eerste wedstrijd werd door EDO met 1-0 gewonnen. EDO eindigde het afgelopen seizoen als nummer elf in de hoofdklasse A.
ITEM Vlissingen HVCH

Scoreverloop

Scoreverloop
1-0 El Hattach (42)
2-0 Abdenbi (52)
3-0 Geerman (78)
3-1 Goossens (80)

Opstelling Vlissingen

Van Belzen, Pinas, Bierkens, James, Jansen, Hoessein Bouzambou, Gooding (Pentury/68), El Hattach, Ben Sellam (Said Bouzambou/46), Abdenbi (Geerman/57), Pattinama

Later vanavond kunt u beelden van de wedstrijd bekijken op deze site

Foto's:: Paul ten Hacken (archief)