Geen promotie voor Arnemuiden en Tholense Boys

© Omroep Zeeland

Den Bommel

OOST-SOUBURG - Arnemuiden kwam na een half uur spelen nog wel op 1-1 gelijk via Marinus Baas, maar stond drie minuten later alweer achter. Den Bommel bouwde de voorsprong in de tweede helft verder uit tot een 2-4 eindstand.

Oostkapelle

In het andere nacompetitieduel voor een plaats in de 2e klasse wist Tholense Boys geen promotie af te dwingen. Tegenstander Oostkapelle won met 2-1 en handhaaft zich in de 2e klasse.

3e klasse / 4e klasse

Colijnsplaatse Boys speelt volgend seizoen een klasse hoger. In de laatste nacompetitiewedstrijd speelde Colijnsplaat met 1-1 gelijk tegen Veere, maar door de eerdere overwinning (4-3) was een gelijkspel genoeg voor promotie. Lewedorpse Boys promoveerde via The Gunners naar de derde klasse. Na twee keer 1-1 scoorde de ploeg uit Zuid-Beveland in de verlenging twee keer en boekte zo een 3-1 overwinning.