Tegenslagen maken Boehlé alleen maar sterker (video)

Tegenslagen maken Boehlé alleen maar sterker (video)
Tegenslagen maken Boehlé alleen maar sterker (video) © OZ
Online-Boehle-ZNO160604BH

Teleurstellingen

DEN HAAG - De afgelopen drie jaar kreeg Boehlé telkens in het voorjaar een flinke teleurstelling te verwerken. In 2014 overleed zijn vader aan de gevolgen van kanker. Een jaar later liep hij nipt het WK beachvolleybal in eigen land mis en begin dit jaar werd zijn beachpartner met wie hij Nederlands Kampioen werd opgepakt voor ontucht met een 12-jarig meisje.

Tokyo 2020

Met Steven van der V. wilde Boehlé naar de Olympische Spelen van Tokyo in 2020. "Natuurlijk is dat allemaal niet leuk. Maar het spelletje houdt mij overeind. Ik ben dol op beachvolleybal en weet zeker dat ik sterker terug kom." Over de zaak met Steven van der V. houdt Boehlé het graag kort. "Het raakt mij persoonlijk enorm. Dat mag duidelijk zijn, maar het heeft geen zin om daar verder op in te gaan. Dat is voor niemand goed." 
Dirk Boehle
Dirk Boehle © OZ

Hawaï

Met name de zaak rondom Steven van der V. zorgde de afgelopen maanden voor veel onrust. Boehlé sprak niet meer met de media en verbleef lange tijd op Hawaï. Hier leerde hij een nieuwe beachpartner kennen. Met de Servische Amerikaan Nemo Komar gaat hij meedoen aan de Open Amerikaanse Kampioenschappen.