Auto rijdt rechtdoor graanveld in (video)

Auto rijdt rechtdoor graanveld in (video)
Auto rijdt rechtdoor graanveld in (video) © oz
Ongeluk Ellemeet
ELLEMEET - Rechtdoor in weiland
De auto reed vanaf de Dammenweg (Brouwersdam) rechtdoor de kruising over, vervolgens door een hek om ruim 50 meter verder in een weiland met graan tot stilstand te komen. Het ongeluk gebeurde rond 22.15 uur. Twee ambulances en de brandweerwagen kwamen met spoed ter plaatse om hulp te verlenen.

Verstopt

Toen de politie bij de auto kwam, verklaarden omstanders dat een van de inzittenden zich in het weiland had verstopt. Deze man uit Utrecht (22) werd snel gevonden en is vervolgens aangehouden. De andere inzittende, een 32-jarige man uit Ridderkerk lag gewond bij het voertuig. Deze is naar het ziekenhuis gebracht.
Auto reed dwars door hek
Auto reed dwars door hek © oz
Lachgas
In en rond het voertuig en in het weiland vond de politie verschillende lachgaspatronen. Beide verdachten worden verdachte van het overtreden van de geneesmiddelenwet. Handel in lachgaspatronen met als doel deze als drug te gebruiken is verboden. De patronen zijn voor onderzoek in beslag genomen. De man uit Utrecht is ingesloten. De andere verdachte is afgevoerd naar het ziekenhuis, hij is ook aangehouden, maar zal eerst behandeld moeten worden aan zijn verwondingen.
Zwaar beschadigd
Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept. Deze raakte zwaar beschadigd. Het verkeer is tijdens het ongeval over één rijstrook geleid.