Van Drongelen langer bij Sparta

Van Drongelen langer bij Sparta
Van Drongelen langer bij Sparta © OZ
Rick van Drongelen
Rick van Drongelen © Orange Pictures
ROTTERDAM - Ontwikkeling
Van Drongelen zegt op de website van Sparta uit te kijken naar het spelen in de eredivisie. "De club is een goede weg ingeslagen, dit wordt bevestigd door de promotie en dat de laatste maanden veel spelers langdurig vastgelegd zijn. Dit is voor mijn ontwikkeling dan ook de ideale club. Ik hoop me het komende seizoen op voetballend, mentaal en fysiek vlak te ontwikkelen en zo veel mogelijk minuten te maken, dit alles kan ik op Het Kasteel."
Pastoor
Ook trainer Alex Pastoor is blij met de contractverlenging van Van Drongelen. "We zijn erg blij dat we Rick langer aan ons hebben kunnen binden. Afgelopen seizoen heeft hij aan iedereen laten zien wat wij eigenlijk al wisten: dat de jeugdopleiding weer een groot talent heeft voortgebracht. Het is een speler met heel veel potentie, die zich bij Sparta in de juiste omgeving bevindt om zich verder te ontwikkelen."
Eerste training
Sparta Rotterdam begint zaterdag met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Rotterdammers beginnen het nieuwe seizoen op 7 augustus met een thuiswedstrijd tegen Ajax.
JVOZ
Van Drongelen maakte in 2012 de overstap van de JVOZ naar de jeugd van Sparta Rotterdam. Daarvoor speelde hij in de jeugd van FC Axel.