Zeeland wordt wakker: Sloeweg, mossels en kussende wielrenner?

Zeeland wordt wakker: Sloeweg, mossels en kussende wielrenner?
Zeeland wordt wakker: Sloeweg, mossels en kussende wielrenner? © OZ
Gedeputeerde Harry van der Maas is politiek verantwoordelijk voor de Sloeweg
Gedeputeerde Harry van der Maas is politiek verantwoordelijk voor de Sloeweg © OZ

Sloeweg

OOST-SOUBURG - De weg stond bekend om fouten, tegenvallers en een miljoenentekort. Wie het over de Sloeweg had, sprak vooral over het Sloewegdebacle. Maar inmiddels kun je bijna spreken van het Sloewegsucces. De nieuwe weg wordt deze week opgeleverd en is misschien wel de mooiste weg van Zeeland geworden.
Mosselen en bier bij Mosselfeesten Middelburg
Mosselen en bier bij Mosselfeesten Middelburg © OZ

Mossels

Bij Omroep Zeeland zijn al telefoontjes binnengekomen van bezorgde restaurateurs die zich afvragen of ze hun klanten wel mosselen kunnen serveren. En ook particulieren hebben zich gemeld met deze vraag. Kan ik met een gerust hart mosselen eten?
Racefiets
Racefiets

Kussende wielrenner?

Een wielrenner die de weg kwijt is en binnen wil plassen, het houdt de gemoederen in de omgeving van Goes flink bezig. Op sociale media waarschuwen vrouwen uit dat gebied elkaar voor de man. Mogelijk gaat het om de zogenoemde 'kussende wielrenner'.

Lees verder:

Ondergaande zon bij Goes
Ondergaande zon bij Goes © Henk van Griethuijsen

Weer

Meest bewolkt en af en toe regent het licht of valt er een buitje. In de tweede middaghelft wordt het droog en vanavond volgen er enkele opklaringen. Bij een matige zuidwestenwind wordt het rond 18 graden.