Bewoners Aagje Dekenstraat zijn overlast spuugzat

Bewoners Aagje Dekenstraat zijn overlast spuugzat
Bewoners Aagje Dekenstraat zijn overlast spuugzat © OZ
Aagje Dekenstraat2
Aagje Dekenstraat2 © OZ
VLISSINGEN - Niet veilig
"De verpleegsters of verplegers die hier komen om oude hulpbehoevende mensen dagelijks te verzorgen, voelen zich niet meer veilig als ze langs een entree moeten waar lugubere mensen elkaar met messen bedreigen", schrijft een van de bewoners in een mail aan de politieke partijen in Vlissingen. "De verzorging van oudere en hulpbehoevende mensen komt in gevaar. Dit komt bovenop de klacht van ambulancemedewerkers, die in de problemen komen met hun ambulance die ze hier niet zomaar voor de deur kunnen laten staan."
Vechtpartijen
Volgens de bewoners wordt er op straat gedeald, alcohol genuttigd en is er sprake van wildplassen. "Bijvoorbeeld over de buitenstaande winkelwagentjes van Albert Heijn", schrijft een van de bewoners. "En vechtpartijen, luidkeels roepen en schreeuwen en gewapende vechtpartijen met messen, steekwapens en andere wapens."
ITEM overlast Aagje Dekenstraat
Beloften
Een van de bewoners, Emile Miedema, heeft nu de leden van de gemeenteraad benaderd om met hen te komen overleggen. "Door schade en schande wijs geworden, weet ik nu dat drie jaar intensief communiceren met twee burgemeesters en meerdere ambtenaren uiteindelijk in niets heeft geresulteerd", schrijft Miedema. "Ik heb inmiddels een lijvig dossier over de straat, met meerdere beloften die niet zijn nagekomen. Ik doe niet meer mee met achterkamertjes politiek, niet met besloten gesprekken, maar ik kies voor openheid."