Heksen, boommannetjes en muziek op FunFest (video)

Kunst in de polder
WOLPHAARTSDIJK - Alternatief
De tweede outdoor-editie staat net als de eerste in het teken van kunst. En dat loopt uiteen van een boommannetje tot een heksenkring waarin je kunt luisteren naar muziek. Het neigt misschien naar een alternatief festival maar dat is het volgens mede-organisator Barre Verkerke zeker niet: ''Nee absoluut niet. Het is hier en daar misschien een beetje alternatief maar we hebben ook ontzettend veel muziek, leuke optredens en lekker eten. We willen echt de brede doelgroep aanspreken. Van jong tot oud zeg maar. Maar bovenal moet het gewoon gezellig zijn! Dat iedereen zoiets heeft: wauw ik was daarbij!''
© OZ
Festival
Het festival wordt georganiseerd door Stichting FunFest. Deze stichting bestaat uit een groep mensen met een passie voor ‘de kunst’. Stichting FunFest organiseert evenementen waarbij de bezoekers in aanraking komen met een mix van diverse kunstvormen waarbij zij zelf onderdeel worden van het geheel.
Funfest
In 2009 was de eerste editie van Funfest Indoor. Die binneneditie groeide in de loop der jaren, in 't Beest, uit tot een volwaardig festival. Vorig jaar besloot de organisatie daarom om ook een buiteneditie te houden.
© OZ