De Dam is beste nieuwe strandtent van Nederland

De Dam is beste nieuwe strandtent van Nederland
De Dam is beste nieuwe strandtent van Nederland © OZ
Beste strandpaviljoen

Helemaal van nu

OOST-SOUBURG - De Dam is nog maar sinds Pasen open. Het wordt in het juryrapport 'prachtig eigentijds' genoemd, 'qua materialen en inrichting helemaal van nu'. Ook wordt het ruime aanbod van eten en drinken geroemd in combinatie met vriendelijk personeel.

Uitbater Robin de Visser over de prijs:

VORK Beste strandpaviljoen
strandpaviljoen De Dam in Vrouwenpolder
strandpaviljoen De Dam in Vrouwenpolder © OZ
© Omroep Zeeland

Zeeuwse winnaar

De titel 'beste strandpaviljoen van Zeeland' ging dit jaar naar Beachclub Perry's aan de Brouwersdam. Zij vierden donderdagavond de titel met alle gasten door champagne met ze te toasten. De eigenaren waren zelf aanwezig bij de prijsuitreiking. Beachclub Perry's won in 2013 nog de landelijke prijs voor beste strandtent en was al meerdere keren de beste strandpaviljoen van Zeeland.
Beste strandpaviljoen van Zeeland
Beste strandpaviljoen van Zeeland © Omroep Zeeland
ITEM Beachclub Perry's
Belgische favoriet
Strandpaviljoen Breskens aan Zee in Breskens is populair onder Belgen. Onze Zuiderburen kozen die strandtent als beste van Nederland. 'Gastvrij, kindvriendelijk, met lekkere gerechten'.
strandpaviljoen Breskens aan Zee in Breskens
strandpaviljoen Breskens aan Zee in Breskens © OZ
Stemmen
Mensen konden op hun favoriete strandtent stemmen op internet. Daaruit werd een top 10 samengesteld, per categorie. Die top 10 is bezocht door zogeheten 'mystery guests'. Zij zijn daarna met de jury in conclaaf gegaan en hebben de winnaars gekozen.