ABN AMRO sluit filiaal in Oostburg

ABN AMRO sluit filiaal in Oostburg
ABN AMRO sluit filiaal in Oostburg © Rechtenvrij
Bord ABN AMRO pinautomaat
Bord ABN AMRO pinautomaat © Rechtenvrij

Moderne manieren

OOSTBURG - Volgens de ABN AMRO neemt het aantal klantbezoeken sterk af, terwijl de klanten steeds vaker kiezen voor nieuwe en moderne manieren om hun bankzaken te regelen. Ze gebruiken bijvoorbeeld de webcam, telefoon, chat of e-mail. 

Geldautomaat

Daarom is het gebruik van de diensten van het kantoor aan Burchtstraat 17 in Oostburg zo sterk afgenomen, dat ABN AMRO heeft besloten het kantoor te sluiten. Voor contant geldopname en stortingen blijft een geldautomaat achter op dezelfde locatie of in de directe omgeving. Er blijft ook een sealbagautomaat achter, waar zakelijke klanten hun sealbags kunnen blijven storten.

Dichtstbijzijnde

De klanten zijn volgens ANB AMRO ingelicht dat het kantoor aan Burchtstraat sluit en dat zij welkom zijn op het voor hen dichtstbijzijnde kantoor in Terneuzen aan de Herengracht 15. De medewerkers van het kantoor in Oostburg zullen voortaan werken in één van de ABN AMRO kantoren in de buurt. Het kantoorpand aan de Burchtstraat wordt verkocht.

Filialen gesloten

Eerder sloot de ABN AMRO al filialen in Yerseke, Heinkenszand en Breskens. Ook andere banken hebben in Zeeland meerdere filialen gesloten de afgelopen jaren.