Eerste nederlaag voor GOES

Zondag hoofdklasser GOES heeft vanmiddag de eerste nederlaag van het seizoen geleden. De ploeg van Rogier Veenstra verloor in eigen huis met 0-2 van Halsteren. Door dit verlies heeft de promovendus na vijf duels tien punten verzameld.

Rogier Veenstra (foto: Omroep Zeeland)
Rogier Veenstra (foto: Omroep Zeeland)

Wedstrijdbeeld
In een matige eerste helft hadden de bezoekers de beste mogelijkheden, maar tot treffers leidde het niet. In het tweede bedrijf kwamen de gasten al snel op 0-1 door een rake kopbal van aanvoerder Thomas van der Spek. De thuisploeg ging op zoek naar de gelijkmaker, maar de gasten verdedigden goed en gaven weinig weg. Door een fout van doelman Brian Meulmeester zorgde Jeroen Beerendonk voor de 0-2 en besliste daarmee de wedstrijd.

Zeeuws tintje
Bij Halsteren speelden de Zeeuwse voetballers Jonathan Constansia, Roycel James, Abdoe Abdenbi en Josimar Pattinama en werd het team geleid door trainer Ruud Pennings.

Scoreverloop:
0-1 Van der Spek (47)
0-2 Beerendonk (73)

Opstelling GOES:
Meulmeester (Uijl/77), Klaas van Hecke, Tawfik, Jan Paul van Hecke (De Vlieger/71), De Punder (Boy de Jonge/60), De Winter, Hollemans, Kabwe Manengela, Franse,Wissel, Kroon

Meer over dit onderwerp:
GOES Bevelanden voetbal
Deel dit artikel:

Reageren