Schouws Elftal stunt met zege op FC Dordrecht

Het Schouws Elftal klopt FC Dordrecht met 2-1
Het Schouws Elftal klopt FC Dordrecht met 2-1 © SV Duiveland

Goals na rust

BURGH-HAAMSTEDE - Zo'n 400 toeschouwers moesten tot na de rust wachten op doelpunten. Die vielen verrassend genoeg eerst in het voordeel van het Schouws Elftal. Zwager was tot twee keer toe de gevierde man. Via De Nooijer scoorde Dordrecht nog wel de aansluitingstreffer, maar daar bleef het bij. 

De reactie van Ronald Zwager die twee keer scoorde tegen FC Dordrecht

ITEM Zwager over zege op FC Dordrecht
Nog zeven spelersTrainer Gérard de Nooijer van FC Dordrecht vond dat zijn ploeg ondermaats had gepresteerd. "We hadden veel balbezit, maar hebben daar veel te weinig mee gedaan. Het is natuurlijk niet goed om te verliezen van een ploeg die bijna nooit bij elkaar komt. Maar complimenten voor het Schouws Elftal. Zij hebben het goed gedaan en Zwager scoorde twee prima goals."

De reactie van Gérard de Nooijer op de nederlaag van FC Dordrecht

ITEM Gérard de Nooijer over nederlaag tegen Zeeuws Elftal
Gerard de Nooijer
Gerard de Nooijer © Omroep Zeeland
Basisplaats
Dat zijn zoon Bradley (18) het enige doelpunt maakte tegen het Schouws Elftal geeft De Nooijer geen speciaal gevoel. "Wie er scoort maakt mij niet zoveel uit. Ik kijk meer naar het spel. Maar we zijn wel tevreden over hoe Bradley het doet als linksback. Het lijkt er op dat hij basisspeler gaat worden in de competitie."
Zeeuws Elftal
Komende zaterdag speelt FC Dordrecht opnieuw op Schouwen-Duiveland. Dan is het Zeeuws Elftal in Zierikzee de tegenstander. 
Foto: Twitter SV Duiveland