Glijbaan boulevard afgesloten en weer open (video)

Glijbaan boulevard afgesloten en weer open (video)
Glijbaan boulevard afgesloten en weer open (video) © OZ
Glijbaan weer afgesloten

Gevaarlijk

VLISSINGEN - "Dat ding is nog veel te gevaarlijk", zegt De Reeper. "Het gaat veel te snel en kinderen klappen te hard op het strand als ze er uit komen." Vrijdag was De Reeper getuige van een ongeluk bij de glijbaan. "Een man probeerde zijn kind op te vangen, maar die kwam zo hard naar beneden dat hij zijn evenwicht verloor. Hij viel tegen de glijbaan en was zelfs even buiten bewustzijn."
in de glijbaan
in de glijbaan © OZ
Afgesloten
Vrijdag heeft De Reeper de glijbaan afgesloten met kippengaas en hij plaatste er waarschuwingsborden bij. Zondag was dit allemaal verwijderd en werd de glijbaan weer volop gebruikt. "Mijn kind geeft zelf wel aan of het te eng is of niet", laat een van de ouders bij de glijbaan weten. "Ze moeten het leren met vallen en opstaan. Als ze een keer wat harder terechtkomen leren ze er alleen maar van."
Verantwoordelijk
"Ik ben blij dat het vaak goed gaat", reageert De Reeper. "Maar ik blijf er bij dat de glijbaan niet honderd procent veilig is, en daar is de gemeente Vlissingen verantwoordelijk voor. Die moeten er echt nog wat aan doen."
De Reeper sloot zelf de glijbaan af
De Reeper sloot zelf de glijbaan af © Frans de Reeper