Groot deel personeel Vroon verhuist mee

Groot deel personeel Vroon verhuist mee
Groot deel personeel Vroon verhuist mee © OZ
Kantoor van Vroon in Breskens
Kantoor van Vroon in Breskens © OZ

Verhuisregelingen

BREDA - Volgens woordvoerder Cor Radings van Vroon zijn alle medewerkers in de gelegenheid gesteld om mee te gaan naar Breda. Daarvoor zijn verhuisregelingen en reiskostenvergoedingen aangeboden. Ook wil hij benadrukken dat de 21 werknemers die niet meeverhuizen allemaal een nieuwe betrekking gevonden hebben. 

Nieuwbouw Terneuzen

De 185 werknemers die in het nieuwe kantoor aan de slag gaan komen niet allemaal van het hoofdkantoor in Breskens. Vroon heeft ook locaties in Terneuzen en Barendrecht, in Zeeland had het bedrijf zo'n 150 werknemers. Het bedrijf wilde uitbreiden en de drie locaties samenvoegen, daarvoor waren eerst plannen voor nieuwbouw aan de Beurtvaartkade in Terneuzen. In maart werd bekend dat de rederij Breda boven Terneuzen verkoos. 

In fases verhuizen

Rederij Vroon was al 126 jaar gevestigd in Breskens. De verhuizing gebeurt in fases, deze maand nog verhuizen alle medewerkers uit Breskens naar Breda. De medewerkers uit Terneuzen gaan pas later, dat kantoor sluit in september 2017. Wat er met het pand in Breskens gaat gebeuren is nog niet bekend.