Beleef Rescue live bij Omroep Zeeland

Beleef Rescue live bij Omroep Zeeland
Beleef Rescue live bij Omroep Zeeland © OZ

Volg de Liveblog:


Internet, radio en tv
Vanaf 12.00 uur kan je via de livestream op Facebook en de website meekijken. Omroep Zeeland radio komt van 12.00 tot 19.00 uur live vanaf de Vlissingse Boulevard. Martijn Katsman en Elias den Hollander presenteren de uitzending vanuit de mobiele studio, ter hoogte van de Sardijntoren. Op televisie is er, na het nieuws, een uitgebreide reportage te zien van de hoogtepunten van Rescue 2016.
© oz

Vliegshows boven Westerschelde

Burgemeester Bas van den Tillaar en commissaris van de Koning Han Polman openen om 12.00 uur de tiende editie van Rescue. Daarna begint de eerste vliegshow op het Badstrand van Dutch Rush Aerobatics. De hele middag zijn er doorlopend vliegshows en reddingsacties met helikopters en boten te zien op het water.
Grote demonstratie
Om 14.30 uur begint op de glooiing ter hoogte van de Coosje Buskensstraat een bijzondere multi-disciplinaire demonstratie waar verschillende hulpverleningsinstanties bij zijn betrokken.

Bye bye
Rescue wordt afgesloten met een vlootschouw van alle deelnemende schepen en een fly-bye van de vliegtuigen en helikopters die aan de demonstraties hebben deelgenomen.

Voor meer info over het programma kijk op www.rescuevlissingen.nl