Zeeland wordt wakker: Mishandeling, opluchting en Pokémon-gekte

Zeeland wordt wakker: Mishandeling, opluchting en Pokémon-gekte
Zeeland wordt wakker: Mishandeling, opluchting en Pokémon-gekte © OZ
Verdachten mishandeling Zoutelande melden zich
Verdachten mishandeling Zoutelande melden zich © Omroep Zeeland
OOST-SOUBURG - Verdachten melden zich
De twee verdachten die werden gezocht voor de mishandeling van een 70-jarige man in Zoutelande hebben zich gemeld bij de politie. Het duo is aangehouden en wordt vrijdag verhoord.
De Duivekeetseweg in Oud-Vossemeer
De Duivekeetseweg in Oud-Vossemeer © OZ
Opgelucht
Buurtbewoners van de straat waar woensdagavond een zogeheten Project X-feest werd voorkomen zijn geschrokken. Vooral het feit dat de politie rond de honderd jongeren heeft moeten tegengehouden heeft op de omwonenden impact gehad.
Pokemon Go afbeelding rechtenvrij
Pokemon Go afbeelding rechtenvrij © rechtenvrij

Pokémon-gekte

Tientallen mensen kwamen donderdagavond in Kamperland bijeen om te zoeken naar Pokémon. Een vakantiepark had daar namelijk een zogeheten Pokémon Go-event georganiseerd. 
© OZ
Rouw en trouw op één dag
Ze is uitvaartspreker en trouwambtenaar voor de gemeente Schouwen-Duiveland. Wendy Tuns uit Oude-Tonge valt met deze keuze regelmatig van het ene uiterste in het andere. Zo komt het voor dat ze 's morgens naar een begrafenis moet en 's middags een bruidspaar trouwt.
Weer
Vanochtend is het bewolkt en valt er wat regen, vanmiddag klaart het geleidelijk iets op. Het wordt rond 21 graden. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee soms vrij krachtig.