Vlissingen onderuit tegen concurrent Gemert

Zondaghoofdklasser Vlissingen heeft op eigen veld een gevoelige nederlaag geleden. De ploeg van John Karelse verloor met 1-2 van Gemert. Door dit resultaat zakt de Walcherse formatie naar de zevende plaats op de ranglijst.

Giovanni Siereveld van VC Vlissingen (foto: Paul ten Hacken)Giovanni Siereveld van VC Vlissingen (foto: Paul ten Hacken)

Wedstrijdverloop
Vlissingen speelde een sterke eerste helft en kreeg een aantal goede kansen om de score te openen. Kort voor de rust viel het doelpunt echter aan de andere kant. Joost Habraken zette de gasten na een fraaie steekbal op 0-1. Meteen na de rust sloegen de Brabanders genadeloos toe. Uit een ingestudeerde hoekschop zorgde Ralf Kemper voor de 0-2. Vlissingen zette aan en kwam tien minuten voor tijd terug in de wedstrijd. Jarreau Manuhuwa schoot een vrije trap hard raak. In de absolute slotfase ging de thuisploeg op jacht naar de gelijkmaker, maar de bezoekers trokken de zege over de streep.

Scoreverloop
0-1 Habraken (43)
0-2 Kemper (46)
1-2 Manuhuwa (83)

Opstelling Vlissingen
Van Belzen, Renzo Roemeratoe, Manuhuwa, Siereveld (Dos Santos/75), Milton Roemeratoe, Gooding (Eryürük/59), De Kroo, El Hattach (Weeda/67), Schalkwijk, Nyemb, Bouzambou

Meer over dit onderwerp:
Vlissingen Voetbal VC Vlissingen Gemert
Deel dit artikel:

Reageren