'Handhaven in Ereklasse is reële doelstelling voor TOP' (video)

'Handhaven in Ereklasse is reële doelstelling voor TOP' (video)
'Handhaven in Ereklasse is reële doelstelling voor TOP' (video) © Omroep Zeeland
Eerste-training-TOP-ZNO160801AD
ARNEMUIDEN - Hoogste niveau
TOP werd kampioen van de Hoofdklasse en mag daardoor dit veldseizoen uitkomen in de Ereklasse, de hoogste nationale competitie. Maandag begon TOP met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.
Tegenstanders Ereklasse B
TOP is ingedeeld in de Ereklasse B met DVO (Bennekom), KCC (Capelle aan de IJssel), TOP (Sassenheim), PKC (Papendrecht) en KZ (Koog aan de Zaan).

Goedkoop: 'We hebben een reële doelstelling: handhaven'

Eerste-training-TOP-Arco-Goedkoop-ZNO160801WG
Nieuwe spelers
TOP kan dit seizoen beschikken over twee nieuwe spelers; Demi Mondeel (van Tjoba) en Dylan Gillissen (van Swift) zijn aan de selectie toegevoegd.

Demi Mondeel: "We moeten aan de bak!"

Eerste-training-TOP-Demi-Mondeel-ZNO160801AD
Brede selectie nodig
Trainer Arco Goedkoop is blij met de nieuwe spelers. "We hebben een goede, brede selectie nodig. Vorig jaar was het krap. Met onderlinge competitie in de selectie hoop je elkaar beter te maken."

Goedkoop: 'Zorgen dat we weer een goed team binnen de lijnen krijgen'

Eerste-training-TOP-Arco-Goedkoop-selectie-ZNO160801RQ
Geblesseerden
TOP kan voorlopig geen beroep doen op de geblesseerden Jurriaan Bouwens en Anita de Ridder. Bouwens is lang uit de roulatie door een knieblessure. De Ridder kan na een zware achillespeesblessure de training over enkele weken weer hervatten.
Eerste tegenstander
Op zaterdag 3 september begint TOP aan het avontuur in de Ereklasse B. De eerste tegenstander is KZ uit Koog aan de Zaan.