Ruzie bij speelkooi loopt uit de hand

Ruzie bij speelkooi loopt uit de hand
Ruzie bij speelkooi loopt uit de hand © Omroep Zeeland
TERNEUZEN - Ruzie
Het incident gebeurde rond half negen 's avonds. De politie kreeg een melding dat bij de speelkooi enkele mannen ruzie hadden. Het conflict zou al een poosje spelen, waarbij enkele kinderen andere spelende kinderen aan het pesten waren. Toen agenten ter plaatse kwamen, waren de aanwezigen boos en overstuur. 

Zelf gemeld

Een 31-jarige man uit Terneuzen deed aangifte van mishandeling door een andere man. De dader was niet meer aanwezig. Het slachtoffer is meegegaan naar het politiebureau om aangifte te doen. Dinsdagmorgen meldde een 44-jarige inwoner uit Terneuzen zich op het politiebureau in Terneuzen vanwege de mishandeling op maandagavond. Hij werd aangehouden en wordt dinsdagmiddag verhoord.
Rust
De politie hoopt dat met de aangifte en de aanhouding een einde komt aan een onrustige periode bij de speelkooi aan de Oesterdreef. De onrust lijkt mede tot stand gekomen doordat jongeren in de wijk Othene vakantie hebben en andere kinderen pesten. Diverse mensen zijn hierop aangesproken in de hoop dat de onrust afneemt.