Zeeland wordt wakker: Ongeval, Olympische Spelen en kattenvoer

Zeeland wordt wakker: Ongeval, Olympische Spelen en kattenvoer
Zeeland wordt wakker: Ongeval, Olympische Spelen en kattenvoer © OZ
© Provicom

Identiteit verkeersdode Yerseke

OOST-SOUBURG - Het slachtoffer van het dodelijk ongeluk, donderdagmiddag op de Molendijk bij Yerseke, blijkt een 58-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal. Ze reed in een personenauto die frontaal botste op een bestelbusje dat vermoedelijk op de verkeerde weghelft was beland. De 21-jarige bestuurster van dat busje is gewond naar het ziekenhuis van Goes gebracht.
Laurens van Lieren
Laurens van Lieren © Omroep Zeeland

Olympisch commentaar

In Olympisch Rio de Janneiro lopen niet al te veel Zeeuwen rond. Maar de 34-jarige Laurens van Lieren, afkomstig uit Schore, is komende dagen wel van de partij. Niet als ruiter, maar als commentator voor de NOS bij alle paardensportwedstrijden. Mooi werk, maar zelf rijden vindt ie nog mooier.
Opbouw kermis
Opbouw kermis © OZ

Gesjouw, gedoe en gepuzzel

In Middelburg is alles in gereedheid gebracht voor de jaarlijkse zomerkermis. Een heel gesjouw, gedoe en gepuzzel voor Ad Confurius en zijn mensen
Netpython die wacht op een prooi
Netpython die wacht op een prooi © OZ

Kittens als slangenvoer

Een advertentie op ZeelandNet heeft voor ophef gezorgd op sociale media. In de advertentie werd gevraagd om jonge katjes die mogelijk zouden moeten dienen als slangenvoer. ZeelandNet heeft de advertentie na klachten verwijderd.

Weer

Vandaag is het regelmatig zonnig en blijft het op de meeste plaatsen droog. De wind is matig en komt uit het westen- tot noordwesten. De maximumtemperatuur ligt rond 21 graden.