Razend druk bij overdekte attracties

Razend druk bij overdekte attracties
Razend druk bij overdekte attracties © OZ
© OZ
Hoge bezoekersaantallen
Niet alleen pretparken, maar ook musea en binnensportaccommodaties hadden het afgelopen week druk. Van een middagje skiën tot schilderijen kijken, zolang het maar binnen was liepen de bezoekersaantallen flink op. 
Zeeuws Museum
Zo ook bij het Zeeuws Museum in Middelburg. Directeur Marjan Ruiter: "Wij hebben een paar hele fijne drukke dagen gehad. De regen was voor ons niet slecht. We hebben dinsdag en woensdag rond de 500 bezoekers gehad. Op een gewone zomerdag zijn dat er ongeveer 200. Meer dan het dubbele dus!"
Berkenhof's Tropical Zoo
Berkenhof's Tropical Zoo in Kwadendamme had de afgelopen regenachtige dagen ruim 1.400 mensen over de vloer. "Het was echt een stormloop aan mensen", aldus een van de medewerkers.
CineCity overvol door regen
CineCity overvol door regen © Omroep Zeeland

Filmpje pakken

Eerder deze week werd al bekend dat bioscoop CineCity in Vlissingen woensdag een bezoekersrecord gehaald heeft. Daar kwamen dinsdag en woensdag ruim 4.000 mensen langs voor een film. 
Iets drukker
Bij Deltapark Neetje Jans was het druk, maar niet exorbitant: "Wij gedijen het best bij half bewolkt weer. Dus net te weinig zon voor het strand", zegt een medewerker. Skidôme in Terneuzen zag de drukte deze week wel iets toenemen, maar niet spectaculair.