Antwan Tolhoek naar LottoNL-Jumbo

Antwan Tolhoek
Antwan Tolhoek © Omroep Zeeland
OOST-SOUBURG - Bergtrui
Tolhoek (22) is momenteel aan zijn eerste seizoen bezig bij Roompot Oranje Peloton. Hij heeft dit seizoen al enkele keren in de kijker gereden. Onder meer in de Ronde van Zwitserland, waar Tolhoek de bergtrui won.
Mede door die prestatie werd de belangstelling van LottoNL-Jumbo gewekt. Onlangs bevestigde Tolhoek de interesse van LottoNL-Jumbo.
Heel blij
"Ik ben heel blij met deze overgang. Blij dat ik de kans krijg", zo laat Tolhoek in een eerste reactie weten vanuit de Vogezen, waar hij momenteel aan het trainen is.
Veel potentie
LottoNL-Jumbo ziet de jonge Zeeuw als een renner met veel potentie. ,,Antwan Tolhoek is een jonge renner in ontwikkeling. Hij past perfect in onze filosofie om talent op te leiden naar het hoogste niveau'', zei technisch directeur Nico Verhoeven donderdag. 
© Team Roompot

Audio: Tolhoek "blij met kans van Lotto-Jumbo"

ITEM Tolhoek naar LottoJumbo - Tolhoek
Super blij en trots om de komende 2 jaar in de kleuren van @LottoJumbo_road te mogen knallen! Thnx @TeamRoompot @zlm en de leuke reacties!!
Roompot Oranje Peloton trots
“Mooi dat opnieuw één van de jongens die bij ons een kans heeft gekregen als beroepsrenner de volgende stap kan zetten. Daar mogen wij trots op zijn”, reageert Michael Zijlaard op de ‘transfer’. “Wij voldoen ook weer aan de doelstelling van Roompot – Oranje Peloton door een bijdrage te leveren aan de doorstroming van talent in het Nederlandse wielrennen."
Doorlopend contract
Tolhoek had bij Roompot nog een doorlopend contract. "In dit geval moet ik wel eerlijk zeggen dat wij Antwan graag ook het tweede jaar van zijn doorlopende contract bij ons team in actie hadden gezien”, aldus Zijlaard. 
Gefeliciteerd @TolhoekAntwan! Was me een genoegen samen met je te koersen en je af en toe te kunnen helpen! #trots