VC Vlissingen start competitie met uitzege (video)

VC Vlissingen start competitie met uitzege (video) © Paul ten Hacken
IFC-Vlissingen-ruim-ZNO160821DD
HENDRIK-IDO-AMBACHT - Lob
Vlissingen begon sterk aan de wedstrijd tegen IFC en beloonde zichzelf al binnen een kwartier met een doelpunt. Khalid El Hattach gaf een prachtige dieptepass op Nyemb en die scoorde met een lob over de doelman. Ook IFC had via Marwin Richard en Ronnie Nouwen twee gevaarlijke momenten, maar scoorde niet. Vlissingen kreeg voor rust nog een kans om de score te verdubbelen, maar de inzet van Thomas Ragut was te zwak.
Sterke verdediging
Na rust ging de thuisploeg op zoek naar de gelijkmaker, maar vaak stuitte IFC op de sterke defensie van VC Vlissingen. Toch waren er nog kansen op 1-1. Doelman Joan van Belzen keerde een inzet van Akin Arslan met zijn voet en invaller Frits Paap (afkomstig uit Serooskerke) miste voor IFC van dichtbij. In de slotfase, waarin invaller Geraldi Geerman nog de paal raakte, bleef VC Vlissingen eenvoudig overeind.