Nyemb wederom matchwinner voor Vlissingen (video)

Nyemb wederom matchwinner voor Vlissingen (video) © Paul ten Hacken
Samenvatting-Vlissingen-Dosko-ZNO160828FU
VLISSINGEN - Vertraging
Het duel begon zestien minuten later, omdat de pinnen van de netten niet goed vast zaten. Overigens was de van het Turkse Eskisehirspor overgekomen Eren Yildizturan voor het eerst speelgerechtigd dit seizoen en begon meteen in de basis. De eerste helft was gelijkwaardig en aftastend, waarbij de bezoekers de beste kansen kregen. Kevin Jurgens raakte halverwege de eerste helft de paal.

Nyemb

In het tweede bedrijf bleef het spelbeeld in evenwicht. Yves Nyemb brak met zijn tweede treffer van het seizoen de ban. Op aangeven van invaller Geraldi Geerman zorgde de aanvaller voor de 1-0 eindstand.