Zeeland wordt wakker: Vluchtelingen welkom, parkeren en bussen

Zeeland wordt wakker: Vluchtelingen welkom, parkeren en bussen
Zeeland wordt wakker: Vluchtelingen welkom, parkeren en bussen © OZ
© OZ
OOST-SOUBURG - Parkeerproblemen Domburg
Inwoners, toeristen en ondernemers hebben nog zeker twee jaar lang last van de parkeerproblemen in Domburg. De gemeente Veere zegt in 2018 met oplossingen te komen. Tot die tijd staat het verkeer in de badplaats op drukke dagen muurvast door alle toeristen die zoeken naar een parkeerplek.
© oz

Vluchtelingen

Iets meer dan de helft van de inwoners van de gemeente Kapelle vindt het prima als er vluchtelingen worden opgevangen. Dat blijkt uit een draagvlakonderzoek dat de gemeente heeft laten uitvoeren.
© OZ
Huis uitgebrand
Aan de Juliana van Stolberstraat in Terneuzen is afgelopen nacht een huis uitgebrand. De woning is volgens de brandweer onbewoonbaar verklaard. Een persoon is naar het ziekenhuis gebracht omdat hij rook had ingeademd.
Bushalte buiten IJzendijke
Bushalte buiten IJzendijke © oz

Bushaltes

De provincie gaat 1,2 miljoen euro investeren om bushaltes op te knappen. De komende tijd wordt er gekeken welke haltes er in aanmerking komen.
© OZ
(Foto: Hanneke JL, Westkapelle)

Weer

Het is vandaag vrijwel de hele dag zonnig. Het wordt iets warmer dan dinsdag. Aan de kust wordt het maximaal 24 graden, in de rest van de provincie kan de temperatuur oplopen tot 25 of 26 graden.