Lange files door hoop augurken op A58 (video)

Lange files door hoop augurken op A58 (video)
Lange files door hoop augurken op A58 (video) © OZ
Gekantelde vrachtwagen A58

Opruimen ravage

KAPELLE - Het duurde even voor de augurken in de berm geveegd waren en het wegdek was schoongespoeld. De rechterrijstrook is rond 08.30 uur vrijgegeven en om 10.00 uur werd ook de linkerrijstrook vrijgegeven. De vrachtwagen ligt nog in de berm en wordt pas na de avondspits geborgen.
© OZ

Tweede ongeluk

De problemen op de A58 werden verergerd omdat in de file die is ontstaan nadat de vrachtwagen is gekanteld een tweede ongeluk is gebeurd. Drie vrachtwagens zijn daar met elkaar in botsing gekomen. De verwachting is dat ook dit gedeelte van de weg rond 11.00 weer beschikbaar is voor het verkeer.
Tweede ongeluk A58
Vrachtwagen geborgen
De gekantelde vrachtwagen wordt woensdagavond om 20.00 uur geborgen. Om de truck weg te kunnen halen, moet de A58 richting Vlissingen weer even volledig afgesloten worden.
File N289
Het ongeluk op de A58 zorgde ook voor problemen op andere Zeeuwse wegen. Het verkeer werd omgeleid over de N289 tussen Putte en Goes, dus ontstond er ook een file voor de Vlakebrug. Vanwege werkzaamheden aan het wegdek is daar maar één rijstrook open. 
© OZ