Vlissingen-trainer Ruud Pennings © Paul ten Hacken

Gehavend

VEGHEL - De hoofdklasser begon gehavend aan het duel. Saïd Bouzambou en Khalid El Hattach ontbraken vanwege een stage bij het Nederlands zaalvoetbalteam. Hoessein Bouzambou heeft een enkelblessure en Abdoe Abdenbi is nog steeds niet hersteld van zijn gebroken vingers. Raymond Wolff zat voor het eerst op de bank na zijn terugkeer uit Sint Maarten.

Moeizame beginfase

VC Vlissingen kende een moeilijke start en ontsnapte in de beginfase. Naarmate de eerste helft vorderde, kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd. Het duel ging gelijk op en kende een 0-0 ruststand.

Achterstand

In de tweede helft kwam de thuisploeg op voorsprong door een treffer van Sander Egmond, die doelman Van Belzen met een mooie lob verschalkte. Na deze tegentreffer gingen de Vlissingers op zoek naar de gelijkmaker, maar de thuisploeg scoorde opnieuw. Alexander Mols zorgde voor de 2-0 en besliste daarmee het duel. Het slotakkoord was voor Emiel van der Zanden, die de eindstand op 3-0 bepaalde.