Getuigen gezocht van aanrijding bij fietstunneltje Wilhelminadorp

Getuigen gezocht van aanrijding bij fietstunneltje Wilhelminadorp
Getuigen gezocht van aanrijding bij fietstunneltje Wilhelminadorp © OZ
© Google Streetview
foto: Google Street View

Aanrijding

De aanrijding gebeurde rond 11.30 uur. Een 44-jarige vrouw uit Kortgene fietste over het fietspad, ter hoogte van het fietstunneltje. Vanuit de richting Wolphaartsdijk kwam een scooter aangereden die ook het tunneltje in reed. De bestuurder van de scooter kwam door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht. Als gevolg daarvan volgde een aanrijding en de vrouw op de fiets sloeg over de kop en kwam ten val.

Scooter doorgereden

De vrouw liep lichte verwondingen op en haar fiets is beschadigd. De bestuurder van de scooter reed door zonder zijn gegevens achter te laten of verder te informeren naar de toestand van de vrouw.

Zwarte integraalhelm

Het slachtoffer heeft kunnen zien dat de bestuurder van de scooter een zwarte integraalhelm op zijn hoofd had. Ook had hij zwarte, of in ieder geval donkere bovenkleding aan, en een iets lichtere broek.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar zowel de bestuurder van de scooter als getuigen van de aanrijding. Als u getuige bent geweest van de aanrijding dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie.