'Ik zwaai vooral naar mooie vrouwen' (video)

'Ik zwaai vooral naar mooie vrouwen' (video)
'Ik zwaai vooral naar mooie vrouwen' (video) © oz
Truckroll Zeevla

Colonnes

TERNEUZEN - De Truckroll werd voor de 29e keer georganiseerd en trok een hoop bekijks. In vier colonnes trokken de vrachtwagens door Zeeuws-Vlaanderen. Via Axel, Zuiddorpe en Westdorpe richting Sas van Gent en over de sluizen van Sluiskil weer richting Terneuzen. 
© oz
Enthousiasme
Vrijwel niemand was er vandaag voor het eerst. Het merendeel van de chauffeurs rijdt al jaren met veel enthousiasme mee. Emmy Audenaerd van de organisatie: "In maart doen we er een briefje uit en dan melden ze zich massaal. We hebben inmiddels een regel ingevoerd dat er maar tien wagens van dezelfde firma mee mogen rijden om ook de kleine bedrijven een kans te geven. "
Mooie vrouwen
Voor Mario maakt dat allemaal niets uit. Hij rijdt al 13 jaar met dezelfde chauffeur mee. Mario: "Hij rijdt in mijn favoriete merk dus ik blijf bij hem." Mario en zijn chauffeur kletsen onderweg een beetje over het weer en over de vrachtwagen. "En ik zwaai vooral naar mooie vrouwen, heel soms een keer naar een man als ik hem ken maar verder alleen naar mooie vrouwen", aldus Mario.