Vlissingse nachtbakker sluit deuren vanwege overlast

Vlissingse nachtbakker sluit deuren vanwege overlast
Vlissingse nachtbakker sluit deuren vanwege overlast © Nachtbakker / Facebook

Steen en been

VLISSINGEN - Volgens de nachtbakker hebben zijn klanten het aan zichzelf te danken. "De buren klagen steen en been, leren jullie het dan nooit. Het is hier geen Sloegebied waar niemand woont", zegt Tullenaar in de video. Volgens de nachtbakker komen zijn klanten met piepende banden aanscheuren, hebben zij de radio veel te hard staan en staan zijn klanten veel te lang voor de winkel.

Voor jezelf verpest

"Dit kan gewoon niet. Jullie hebben het voor jezelf verpest. De nachtbakker gaat tot nader bericht offline. En is de komende dagen gesloten. Jammer hoor!" sluit Tullenaar af. In een reactie op zijn afscheidsvideo laat Tullenaar weten een paar nachten dicht te gaan. "Dat is de beste manier om tot die jongeren door te dringen". Overdag is de bakkerij gewoon open. 
Begrip in Vlissingen
De Vlissingse nachtbakker is bekend vanwege de filmpjes waarmee hij op geheel eigen wijze met klanten communiceert. De bakkerij aan de Paul Krugerstraat is een begrip bij stappers in Vlissingen omdat de bakkerij al vanaf 02.00 uur open is voor broodjes, blikjes fris en sigaretten.
© Nachtbakker / Facebook