Vlissingse nachtbakker mist nu al de gezelligheid (video)

Vlissingse nachtbakker mist nu al de gezelligheid (video)
Vlissingse nachtbakker mist nu al de gezelligheid (video) © Omroep Zeeland
Nachtbakker dicht

Nachtelijke uurtjes

VLISSINGEN - De komende nachten zullen hongerige Vlissingers het dus zonder een broodje van de nachtbakker moeten doen. De buren hebben te veel last van sommige jongeren die 's nachts langskomen om iets te eten. "Ze zijn wel wat gewend, maar door het mooie weer is het nu gewoon te vaak en dat kan niet", zegt Tullenaar. De winkel is overdag wel geopend.

Niets helpt

Volgens Tullenaar gaat het om maar een kleine groep jongeren die het voor de rest verpest. "Ze komen hard aanrijden, toeteren en vertrekken weer met piepende banden. In de nacht hoor je dat natuurlijk heel goed". Hij heeft de overlastgevers vaak genoeg gevraagd om zich te gedragen., maar dat helpt niet veel. "Als ze de deur weer uit zijn, zijn ze het alweer vergeten en komen ze de volgende keer weer aan scheuren."

Saai

Tijdelijk dichtgaan was dus de enige optie om de jeugdige klanten tot inzicht te brengen. "Ze kunnen nu niets lekkers meer kopen, dus merken ze gelijk dat het wel jammer is als de nachtbakker dicht is." En dat geldt niet alleen voor de klanten. "Ik vind het zelf ook wel heel stil zo 's nachts. Dan is het voor mij een beetje saai", besluit hij lachend.