Tuxedo Bandido is terug met grootste productie ooit

Tuxedo Bandido is terug met grootste productie ooit
Tuxedo Bandido is terug met grootste productie ooit © Tuxedo Bandido
MIDDELBURG - Grenzen verleggenTuxedo Bandido bestaat uit Maxim S. Calda, Mr Swanky en Peetman Wisse. Peetman: "We hebben nog nooit zo'n uitgebreide clip gemaakt. De beelden zijn in vier dagdelen gedraaid, onder andere bij fort Rammekens en Oranjezon. Dat is ook typerend voor Tuxedo Bandido: zowel bij onze optredens als de videoclips wilden we altijd onze grenzen verleggen, altijd groter en beter. We hebben nooit hetzelfde willen doen."
Soloprojecten
De afgelopen tijd waagden bandleden Maxim en Peetman zich elk aan soloprojecten. Maxim kroop in de huid van El Maxicano en deed een electronisch project. Peetman stortte zich op zijn oude liefde: de authentieke countrymuziek. 
Tuxedo Bandido - Ghost Town
Tuxedo Bandido - Ghost Town © Tuxedo Bandido

Spookstad

In de clip van Ghost Thown probeert de hoofdpersoon een queeste te vervullen. Hij is op zoek naar een verloren liefde en moet daarvoor naar een spookstad. De Tuxedo's liggen eerst verslagen op de grond. Later staan ze op, maar dan als spoken. Zo blijft de toekomst van de band in nevelen gehuld. Peetman: "Of we weer gaan optreden, of vooral in de studio actief zullen zijn, wie zal het zeggen? Het kan alle kanten op!"