Blogger Peggy mist haar asielzoekers (video)

Blogger Peggy mist haar asielzoekers (video)
Blogger Peggy mist haar asielzoekers (video) © Omroep Zeeland
Blogger Marina Beach internet 1

Verdriet

HOEK - De meeste bewoners zijn begin deze maand al vertrokken. Peggy kreeg het nieuws over het plotselinge vertrek begin september te horen. Haar laatste les volgde al snel. En dus heeft ze snel afscheid moeten nemen van haar leerlingen. Daar heeft de vrijwilliger het moeilijk mee gehad.

Lees ook:
 Noodopvang vluchtelingen Marina Beach gaat dicht
Blogger Marina Beach internet 2

Negatief

De blogger gaf les aan volwassenen. Haar avontuur begon in februari. Ze heeft zich aangemeld als taalhulp tot enige verbazing van mensen in haar omgeving. "Waarom zoek je het op?", kreeg ze te horen. Daarom is ze begonnen haar ervaringen te delen op Facebook.
Blogger Marina Beach internet 3

Laatste blog

Haar taak als vrijwilliger zit er op, maar ze blijft contact houden met haar leerlingen die nog in de buurt wonen. Ook heeft ze haar laatste blog geschreven over het vertrek. "Het afscheid is zwaar. Maar wat heb ik dit met veel plezier gedaan! Wat was dit leuk! Soms verdrietig, vaak ontroerend maar vooral leuk!", schreef ze.
Blogger Marina Beach internet 4

AZC

Marina Beach blijft een opvanglocatie. Mocht er een nieuwe stroom vluchtelingen komen en er plek nodig zijn, dan kunnen er tot 1 december direct nieuwe mensen worden geplaatst.