Unieke avond voor FC Oss-spits Tom Boere

Drie treffers voor spits Tom Boere
Drie treffers voor spits Tom Boere © www.fcoss.nl
OOST-SOUBURG - Foto: www.fcoss.nl

Nooit meer dan één goal
Boere speelde tot nu toe 85 wedstrijden (voor AA Gent, Hoogstraten, FC Eindhoven en FC Oss), waarin hij 24 treffers maakte. Opvallend is dat hij tot dit seizoen nog nooit meer dan één keer scoorde tijdens een wedstrijd.

Dit seizoen is dat anders. Op 12 augustus scoorde Boere voor het eerst twee keer (tegen Helmond Sport). Vrijdag maakte hij voor het eerst drie goals.
Topscorerslijst
Het is tot nu toe een goed seizoen voor de aanvaller, die bezig is aan zijn eerste seizoen in Oss. Boere staat met vijf treffers op de vierde plaats op de topscorerslijst van de Jupiler League.
De zege tegen FC Eindhoven was pas de tweede overwinning van FC Oss, dat vijftiende staat in de stand. De uit Vlissingen afkomstige Istvan Bakx deed bij FC Oss de hele wedstrijd mee. Bij FC Eindhoven zat de uit Koewacht afkomstige Augustine Loof de hele wedstrijd op de bank.
Thomas van den Houten
Thomas van den Houten uit Goes kwam niet in actie voor Telstar. De verdediger zat op de bank in de met 1-2 gewonnen wedstrijd tegen Achilles'29. Voor Telstar, waar Dennis de Nooijer uit Vlissingen assistent-trainer is, was het de vierde overwinning op rij. De ploeg staat nu op de zevende plaats. 
Gerard de Nooijer
Gerard de Nooijer © Omroep Zeeland
Gerard de Nooijer
FC Dordrecht ging na een 1-2 voorsprong met 3-2 onderuit bij koploper Jong PSV. Bradley de Nooijer speelde de hele wedstrijd mee. Na zeven duels heeft de ploeg van trainer Gérard de Nooijer uit Oost-Souburg nog niet gewonnen. FC Dordrecht staat op de voorlaatste plaats met drie punten.
Roy Hendriksen
Helmond Sport, dat onder leiding staat van trainer Roy Hendriksen uit Middelburg, boekte de derde overwinning op rij. Helmond Sport won met 2-1 van VVV-Venlo en staat nu op de twaalfde plaats.