Derde nederlaag op rij voor MZC'11

© OZ
ZIERIKZEE - Goed begin
MZC'11 begon met drie andere basisspelers in de opstelling dan vorige week en dat pakte na 27 minuten uit met de voorsprong voor de promovendus. Het werd 1-0 door een doelpunt van Ingmar Quist. Hij tekende daarmee voor het eerste doelpunt ooit in de eerste klasse voor MZC'11. Met deze stand ging MZC'11 ook de rust in. 

Tweede helft

Tot de 70e minuut ging het goed voor MZC'11, maar daarna benutte Jasper Huisman een penalty en zette daarmee de gelijkmaker op het bord. Door een persoonlijke fout achterin bij MZC'11 kon VVGZ de aantekenen door Djim Kammerman. Daarna kreeg MZC'11 nog wel enkele kansen,  maar wist deze niet te benutten. 

Nederlaag

MZC'11 probeerde het in de slotfase nog om een punt uit het vuur te slepen,  maar uit een corner ontstond een tegenaanval en daaruit wist VVGZ de 1-3 te maken.  Door de nederlaag blijft MZC'11 puntloos laatste in de eerste klasse na 3 wedstrijden. 

Ramon Janson

Goed nieuws voor MZC'11 is dat de geblesseerde aanvaller Ramon Janson zijn rentree gemaakt in het tweede van MZC'11. De topscorer van vorig seizoen is na lang blessureleed op de terugweg. 
Scoreverloop
1-0 Quist (27)
1-1 Huisman (70/pen)
1-2 Kammerman (71)
1-3 Huisman (94)
Opstelling MZC'11
Schoenmakers, Holm (Coolbergen/71), Torensma, van der Linden, de Voogd, Heijboer, Azzagari (Goud/76), Bevelander (van Grunsven/63), Schalkoord, Quist, Schilperoort