Etienne Mallie leidt Vlissingen langs Gestel (video)

Etienne Mallie leidt Vlissingen langs Gestel (video) © Paul ten Hacken
VC-Vlissingen-samenvatting-ZNO160918AW

Heer en meester

VLISSINGEN - Vlissingen was heer en meester in de eerste helft. Na twee kansen voor Erren Yildizturan was het Mallie die in de 20e minuut op aangeven van Renzo Roemeratoe de score opende. Vijf minuten voor rust verslikte Gestel-doelman Jamil Kools zich bijna in de jagende Yildizturan, maar de keeper kon na een duel op de grond vlak voor de lijn redden. De aanvaller van Vlissingen raakte bij deze actie dusdanig geblesseerd dat hij zich moest laten vervangen door Raymond Wolff.

Derde plaats

Na rust verdubbelde opnieuw Mallie de marge. In de 73e minuut rondde de middenvelder af na een scrimmage. Tien minuten later tekende Wolff nog voor de 3-0, wat ook de eindstand was. Vlissingen heeft na vijf wedstrijden nu 12 punten en staat daarmee op de derde plaats in de hoofdklasse. De ploeg van trainer Ruud Pennings heeft één punt minder dan koploper Blauw Geel '38.