Geen onderzoek naar Zierikzeese autokrasser

Geen onderzoek naar Zierikzeese autokrasser
Geen onderzoek naar Zierikzeese autokrasser © Politie
Bekraste auto in Zierikzee
Bekraste auto in Zierikzee © OZ

Bekrast

ZIERIKZEE - De afgelopen maand werden in Zierikzee minstens 27 auto's bekrast. Dat is het aantal auto-eigenaren dat tot nu toe aangifte heeft gedaan van vernieling aan hun auto. Volgens de politie komen de meeste meldingen uit de Waterpoortstraat, de Baden Powellweg en de Kreeftstraat.

Geen getuigen

Geen van de auto-eigenaren heeft de dader gezien en er hebben zich ook nog geen getuigen gemeld bij de politie. "Zonder getuigen is er simpelweg niets wat wij kunnen doen", vertelt een politiewoordvoerder. De politie hoopt dat er alsnog getuigen naar voren komen die het onderzoek naar de autokrasser van Zierikzee nieuw leven inblazen. 
Zierikzeese autokrasser in actie
Zierikzeese autokrasser in actie © Politie

​Bewakingscamera

​Een jaar eerder werden er in Zierikzee al rond de tachtig auto's bekrast. Of het om dezelfde dader gaat is niet bekend. Destijds was er wel een aanknopingspunt voor onderzoek: de autokrasser was in actie te zien op beelden van een bewakingscamera. Toch lukte het niet om de dader te pakken. Het lukte toen niet om met behulp van die beelden de identiteit van de vandaal te achterhalen.

​Lees ook:
​- ​Politie verspreidt beelden Zierikzeese autokrasser
​- ​Zierikzee geteisterd door autokrassers