Directeur Bax-shop erkent problemen

Directeur Bax-shop erkent problemen
Directeur Bax-shop erkent problemen © Omroep Zeeland
© oz
GOES - Mail
In de email reageert de directeur op publicaties van de omroep. Hij schrijft aan zijn werknemers:  "Sommige zaken zijn waar en reeds opgelost in de afgelopen maanden / jaren, maar sommige dingen zijn ook zeker nog niet opgelost." Zijn verklaring staat haaks op de officiële reactie die Omroep Zeeland dinsdag ontving.
Bax-shop personeel
Bax-shop personeel © Omroep Zeeland
Uit verband gerukt
De directeur van Bax geeft toe dat de beweringen van de oud-werknemers en huidig personeel niet verzonnen zijn en schrijft daarnaast: "Helaas staan er ook te veel onwaarheden in en zaken die volledig uit zijn verband zijn gerukt. Dit is media eigen, ze willen immers scoren met uitdagende titels en leuke oneliners."
CNV Vakmensen
Vanmiddag gaat Kitty Huntjens van CNV Vakmensen in gesprek met de directie van Bax-shop. Volgens de directeur zal dat gesprek vooral gaan over "de relatie tussen dochtermaatschappijen" Rapaat Logistics en Bax-shop. CNV Vakmensen heeft echter aangegeven het vooral te willen hebben over de arbeidsomstandigheden en wat het bedrijf zelf verstaat onder goed werkgeverschap.
Gesprek
Verder nodigt de directeur zijn personeel uit voor een persoonlijk gesprek als daar behoefte aan is. "Ik heb niks te verbergen. Mocht je met iets zitten, wil ik graag met je in gesprek. Daar waar mogelijk zal ik een oplossing proberen te zoeken."