Anjolie Engels-Wisse wint Ladiesrun (video)

Anjolie Engels-Wisse wint Ladiesrun (video)
Anjolie Engels-Wisse wint Ladiesrun (video) © oz
Kustmarathon Ladiesrun

Esther Platteeuw

ZOUTELANDE - Nummer twee werd de in Terneuzen opgegroeide Esther Platteeuw, ze woont tegenwoordig in Amsterdam, met een tijd van 42'23". Derde werd Carolien van de Kreeke uit Serooskerke. Zij volgde op 1'41" minuten afstand van nummer een.
Marianne de Kok
De 5 km werd door Marianne de Kok uit Lewedorp woonplaats als snelste gelopen met een tijd van 22'31". Tweede werd Veerle Smits uit Kloetinge, Zij volgde 2'16" na de eerste lopers over de finish. Derde werd Jasmijn Geldof uit Middelburg met een tijd van 25'06".

Startbewijzen


Met het lopen van de Ladiesrun is het Kustmarathonweekend 2016 officieel begonnen. Hoewel de Ladiesrun een populair onderdeel van de marathon is, zijn niet alle startbewijzen verkocht. Van de beschikbare 1250 startbewijzen hebben 900 vrouwen de 10 kilometer hardgelopen, voor de 5 kilometer hebben zich ruim 750 vrouwen zich ingeschreven.
© oz

Later toegevoegd

De Ladiesrun is later aan de Kustmarathon is toegevoegd. Dit is de negende keer dat de vrouwen strijden om de een achtste en een vierde marathon.

Kustmarathon

Omroep Zeeland doet dit jaar weer verslag van de Kustmarathon Zeeland op radio, televisie en op internet. Op de radio schakelen we zaterdag en zondag live naar onze verslaggevers langs de route en in Zoutelande. Alles is ook tussen 14.00 en 18.00 uur op televisie te volgen, en zaterdag is om 20.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien van de Kustmarathon, op zondag van de Wandelmarathon.