150 figuranten voor Zeeuws-Vlaamse speelfilm (video)

150 figuranten voor Zeeuws-Vlaamse speelfilm (video)
150 figuranten voor Zeeuws-Vlaamse speelfilm (video) © OZ
Castingdag Weg van Jou

Stadse dame

TERNEUZEN - Weg van Jou wordt een romantische komedie over een stadse dame die voor haar werk, met tegenzin, naar Zeeuws-Vlaanderen gaat. Zo'n tachtig procent van de opnames vindt plaats in Zeeuws-Vlaanderen. Een aantal scenes wordt in Vlaanderen en in de Randstad gedraaid. 

Gouden Kalf

Productiemaatschappij NL Film maakt de film. Zij produceerden eerder films als Mannenharten, Knielen op een bed Violen en Costa. De regisseur Jelle de Jonge is bekend van de film Bon Bini Holland en de serie Koefnoen. Met zijn film Bon Bini Holland won hij gisteren de Gouden Kalf publieksprijs. Scenarioschrijfster van de film is Jacqueline Epskamp, zij werkte eerder aan de series Divorce en Zwarte Tulp. 
© OZ
Crowdfunding
De film stond eerst bekend onder de titel Petit Paris en kwam tot stand met crowdfunding. Particulieren en bedrijven in Zeeuws-Vlaanderen doneerden alles bij elkaar 100.000 euro om de film te realiseren.

Lees ook
Crowdfundingsactie Petit Paris behaald

Mannen rond de 30 
De opnames beginnen volgende week en in het najaar van 2017 gaat de film in première. NL Film zoekt nog meer figuranten, vooral mannen rond de 30 zijn nog hard nodig. Wie geïnteresseerd is kan zich aanmelden via figuratie.wegvanjou@nlfilm.tv