MZC'11 verliest weer en blijft puntloos

© OZ

Puntloos

MZC'11 hoopte vandaag van de nul af te komen want mede hekkensluiter Zuidland kwam vandaag op bezoek in Zierikzee. Beide ploegen waren nog puntloos en al na vier minuten in de wedstrijd kwam MZC'11 op voorsprong door een doelpunt van Martijn van Grunsven.

Gelijkmaker

Maar lang kon MZC'11 niet genieten van de voorsprong, want ruim twintig minuten later stond de gelijkmaker alweer op het bord. Het was Alex Semedo die de penalty benutte. Met de 1-1 stand gingen beide ploegen ook de rust in.

Nederlaag

In de 52e minuut scoorde Ricardo Rapmund de 1-2 voor Zuidland en leek MZC'11 weer op een nederlaag af te stevenen. Maar dankzij Ingmar Quist wist MZC'11 toch nog iets terug te doen. De hoop op een resultaat duurde niet lang, want vrijwel direct na de gelijkmaker zette Karim El Mahjoubi Zuidland weer op voorsprong. En hier bleef het niet bij, want drie minuten voor tijd maakte invaller Ferry van der Spuij de 2-4 voor Zuidland.

1-0 Van Grunsven (4)
1-1 Semedo (27/pen)
1-2 Rapmund (52)
2-2 Quist (76)
2-3 El Mahjoubi (79)
2-4 Van der Spuij (87)