Vlissingen op eigen veld te sterk voor Chevremont

Geraldi Geerman in actie voor Jong Zeeland
Geraldi Geerman in actie voor Jong Zeeland © Paul ten Hacken

Geraldi Geerman

Vlissingen was sterker in de eerste helft en kwam na ruim een half uur spelen op voorsprong. De sterk spelende Geraldi Geerman met een prima voorzet, die door verdediger Mickey Knarren tot eigen doelpunt werd gepromoveerd. Slechts twee minuten later zorgde Geerman zelf voor de 2-0.

Lastige tweede helft

Na de rust werden de bezoekers sterker en kwamen dan ook snel op 2-1 door een benutte strafschop van Eloy Cox. De thuisploeg had het lastig en kreeg onder meer hulp van de lat. Invaller Abdoe Abdenbi maakte aan alle illusies een einde door de 3-1 binnen te schieten.

1-0 Mickey Knarren (34/ed)
2-0 Geraldi Geerman (36)
2-1 Eloy Cox (58)
3-1 Abdoe Abdenbi (78)