Ruime zege GOES bij AWC

Ruime zege GOES bij AWC © Omroep Zeeland
© Orange Pictures (foto: Orange Pictures

Eerste goal

WIJCHEN - GOES opende sterk en kwam al na twee minuten op voorsprong. Nieuwkomer Steve Schalkwijk scoorde zijn eerste doelpunt van het seizoen. Verdediger Teun Rentmeester verdubbelde in de 37e minuut uit een korte corner de marge: 0-2.

Rentmeester

Ook in het tweede bedrijf had GOES het betere van het spel. In de 52e minuut wist Rentmeester wederom het net te vinden en werkte hij de 0-3 tegen de touwen. Het slotakkoord was voor Francis Kabwe Manengela, die na een goede aanname de bal in de linker bovenhoek schoot: 0-4.

Ranglijst

Door de tweede overwinning van het seizoen heeft GOES nu zeven punten behaald uit vier wedstrijden en klimt naar het linkerrijtje op de ranglijst.
0-1 Schalkwijk (2)
0-2 Rentmeester (37)
0-3 Rentmeester (52)
0-4 Manengela (86)