'Met nieuwe technieken maak je het verschil' (video)

'Met nieuwe technieken maak je het verschil' (video)
'Met nieuwe technieken maak je het verschil' (video) © oz
Mike de Houck
BRESKENS - Bekend
De Gazellen Award heeft volgens De Houck zeker effect gehad: ''Het heeft geholpen bij de naamsbekendheid. Veel mensen horen onze naam en denken dan: oh ja, die hebben die prijs gewonnen. We worden benaderd door andere partijen.''

Geheim

Het geheim van De Houck is niet heel ingewikkeld. Weinig voorraad hebben en gericht inkopen: "Bijna alles wat wij per dag inkopen is 's avonds ook weer weg. Dat heeft voordelen voor zowel de klant als voor ons zelf. Zo hebben we weinig derving", aldus De Houck. Ook blijft het bedrijf meegaan met de nieuwste eisen. De Houck: "Je moet constant innoveren en meegaan met de tijd. We proberen bijvoorbeeld met moderne technieken kosten te besparen. Daarmee kan je tegenwoordig het verschil maken."
Jong geleerd
De Houck begon al jong in de vis te werken: "Toen ik elf was ging ik werken op de markt, toen ben ik op mijn veertiende een haringkraam begonnen. In 2011 heb ik een bedrijf over genomen en daar is dit alles uit ontstaan. Ik vind vis gewoon een schitterend product. Ons doel is ook om de beste kwaliteit te leveren. Als de klanten tevreden zijn dan zijn wij het ook."
© oz