Foute jas doet trainer de das om

Ralph Zegers
Ralph Zegers © Omroep Zeeland
HULST - Verkeerde clubkleding
Volgens voorzitter De Kooning verschenen Zegers en Maas afgelopen zondag in de verkeerde clubkleding op het sportpark van HVV'24. "Ze kwamen in kleding waarop niet de naam van onze hoofdsponsor stond, maar die van een andere sponsor. Dat is tegen de kledingvoorschriften in."
Technische commissie opgestapt
De Kooning vindt het gedrag de druppel die de emmer doet overlopen. "Zegers is anderhalf jaar werkzaam bij ons geweest, maar de samenwerking verliep niet altijd even soepel. Daardoor is de technische commissie opgestapt en ook de samenwerking met de selectie verliep niet soepel."
Dom en provocatief
Volgens De Kooning zijn er daarna afspraken gemaakt om de samenwerking te verbeteren. "Dan vind ik het heel dom en zelfs provocatief om in verkeerde kleding te verschijnen. Zondag is er ook een elftalfoto gemaakt, maar die zal opnieuw gemaakt moeten worden." 
HVV'24
HVV'24
Niet slim
"Ik sta perplex van mijn ontslag", vertelt Zegers. ''Zondag heb ik inderdaad een andere jas gedragen tijdens die fotosessie. Dat is niet slim geweest, maar de sponsornaam stond alleen op de achterkant van de jas. Ik ben er door het bestuur zondag niet op aangesproken."
Grootste onzin
Verder herkent Zegers (38) zich niet in de stroeve samenwerking met de spelersgroep. "Dat is de grootste onzin die er is. De spelers willen juist verder met mij."
Rinus Zegers
Ook bestrijdt Zegers dat de technische commissie opgestapt zou zijn vanwege de stroeve samenwerking met de trainer. Wel geeft hij toe dat er een verschil van inzicht is over de samenstelling van de eerste selectie. "Ik ga daar niet teveel over zeggen, omdat mijn vader Rinus in de technische commissie zat. Dat is een privékwestie." 
Angelo Verbraeken
Angelo Verbraeken © Omroep Zeeland
Interim-trainer
Angelo Verbraeken is aangesteld als interim-trainer en zit zondag op de bank als coach. HVV'24 speelt dan de uitwedstrijd tegen Virtus. HVV'24 gaat op zoek naar een nieuwe trainer.
Stroeve competitiestart
Zegers was sinds het seizoen 2014-2015 trainer van HVV'24. Na de degradatie uit de 2e klasse staat de club na een stroeve competitiestart op de achtste plaats in de 3e klasse A van het zondagvoetbal.