​Matig GOES thuis onderuit tegen HVCH (video)

​Matig GOES thuis onderuit tegen HVCH (video)
​Matig GOES thuis onderuit tegen HVCH (video) © Omroep Zeeland
GOES-HVCH-uitgebreid-ZNO161009WT

Attractieve openingsfase

GOES - De wedstrijd tussen de nummers 5 en 9 op de ranglijst kende een attractieve openingsfase. GOES was daarin beter, maar de bezoekers kwamen na ruim tien minuten op voorsprong toen een corner slecht werd weggewerkt en Willem Roefs kon afronden. Het antwoord van GOES liet maar kort op zich wachten, want amper een minuut later rondde Mart de Kroo een mooie voorzet van Jelle Klap prima af. 

"Ze waren op alle fronten sterker vond ik"

Voetbal-GOES-HVCH-John-Karelse-ZNO161009RL
HVCH beter
Gelijk na de gelijkmaker kreeg GOES een reuze kans op 2-1, maar die werd gemist en de thuisploeg werd minder en minder. HVCH miste eerst een aantal kansen om op voorsprong te komen, maar in de 36e minuut scoorde Tom Hekerman wel de terechte 1-2. En ook na rust bleven de Brabanders probleemloos overeind. GOES wist amper een kans te creëren en scoorde daardoor ook niet meer. HVCH deed dat nog wel. In de 73e minuut tekende Sjoerd Schobbers voor de 1-3. In blessuretijd bepaalde Veld de eindstand op 1-4.
Scoreverloop
0-1 Roefs (11)
1-1 De Kroo (12)
1-2 Hekerman (36)
1-3 Schobbers (73)
1-4 Veld (90+2)
Opstelling GOES
Uyl, Klap (Dekker/80), Rentmeester, Tawfik, Van Hecke, De Winter (Kroon/58), Hollemans, De Kroo, Franse (Mombarg/70), Schalkwijk, Kabwe Manengela